Hei
Nå skal jeg prøve å vise et bilde av hva jeg holder på med i løpet av året. Det handler om ulike hobbyting, ja alt mulig stort og smått. Kanskje du har en idè til meg?

Håper du vil legge inn en hilsen til meg og kanskje vise meg hva du holder på med.

Hilsen
Translate my blog!

fredag 2. desember 2011

Adventstiden er her


Da er det adventstid nok en gang. Jeg lurer på hvordan det går ann at tiden kan gå så fort, det er jo ikke lenge siden det var sommer. Nå er det bare å brette opp armene, vaske hus, handle gaver, bake julekaker og handle inn det som trengs til julen. Det er nå en kjempekoselig tid som er foran oss, og det gjelder å huske å kose seg sammen med familien. Gleder meg til de neste ukene og ønsker dere alle en fortreffelig adventstid med masse hygge.


Koselige toalettmapper




For noen uker siden sydde jeg toalettmapper til mine døtre. De er allerde innviet og jeg anbefaler å sy slike. Du velger selv hvor stor du vil ha de og her bruker jeg glidelås i metervare. Kjempeenkelt.

Saras nøkkel


Forleden kveld begynte jeg å lese en bok av Tatiana de Rosnay som het Saras nøkkel. Boken var helt fantastisk og jeg klarte nesten ikke legge den fra meg. Den handler om en liten jødisk pike, Sara på 10 år, som må gjemme lillebroren sin i skapet da fransk politi henter familien til det som i ettertiden er blitt kjent som Vèl d'Hiv. Hun låser skapet og legger nøkkelen i lommen.

60 år senere blir journalisten Julia bedt om å skrive en artikkel i forbindelse med en markering av denne triste og tabubelagte hendelsen i fransk historie. Lite skulle hun vel vite om hvordan dette oppdraget ville forandre livet hennes.

Denne boken er virkelig en bok å anbefale. Sett av en kveld, kok deg en god kopp te, kryp opp i godstolen og ta pleddet godt på deg. Du klarer ikke legge denne fra deg før du er ferdig. God fornøyelse!