Hei
Nå skal jeg prøve å vise et bilde av hva jeg holder på med i løpet av året. Det handler om ulike hobbyting, ja alt mulig stort og smått. Kanskje du har en idè til meg?

Håper du vil legge inn en hilsen til meg og kanskje vise meg hva du holder på med.

Hilsen
Translate my blog!

lørdag 2. januar 2010

Godt Nyttår til dere alle

Nå er det blitt 2010 og det er tid for å tenke over hva man skal finne på i dette nye året. Jeg lager meg bestandig forsetter som er for vanskelig å holde, så i år skal jeg ta det litt roligere. Jeg må gjøre ferdig studiet på høgskolen i mars, så skal jeg gjøre ferdig en del håndarbeidsprosjekter som er blitt liggende og da er det sikkert blitt høsten...Jeg skal lage noen hjemmelagede julegaver så de må jeg påbegynne senest til påske, før jeg mister lysten på å jobbe med rødt og gull.....Så skal jeg printe ut masse bilder og få dem i album, men scrapping må bli i mitt neste liv :-)

Ja, så skal jeg sette av mer tid til å lese noen gode bøker. Realistisk for meg er en bok i mnd. Den første gyver jeg løs på i midten av januar, etter at arbeidskravet på skolen er innlevert. Har noen bøker klar på listen over det som skal leses.

Så skal jeg sette av masse tid til mine små prinsesser hjemme. Gjøre hyggelige ting sammen med dem.

Skal legge ut meldinger og bilder her etterhvert som ting skjer.

Takk for at du tok deg tid til å hilse på.
Hilsen